5 ترفند برای نوشتن متن تبلیغات موثر

1. در ذهن مخاطب کنجکاوی ایجاد کنید
حالا که تور ماهیگیریتان را پهن کردهاید، باید بدانید چطور ماهیها را به سمت تور بکشانید. با نوشتن دو کلمهی ساده یا جملات نخنمایی مثل تخفیف شگفتانگیز و این حرفها راه به جایی نمیبرید. مخاطب این روزها کم حوصلهتر و البته باهوشتر از آنی شده که به این قبیل دعوتها پاسخی دهد. بنابراین سعی کنید تا حد امکان از جملات خبری دوری کنید و ببینید چطور میتوانید آن ارزش خاص برندتان را جوری بیان کنید که مخاطب را واقعا درگیر کند.
برای مثال در اولین تبلیغم از یک جملهی خبری ساده استفاده کرده بودم، اما در همان صحبت انگیزشیطور با مدیر پیج مذکور متوجه شدم این نوع جملات سهم کمی در جلب توجه مخاطب دارد. بنابراین به توصیهی او همان جمله را به شکل پرسشی مطرح کردم. اگرچه عناصر دیگری هم در موفقیت آن تبلیغ اثرگذار بود، اما در تمام تبلیغات دیگر هم از این نوع کنجکاوانه نوشتن متن تبلیغ نتیجه گرفتم.
2. ساده بنویسید
واقعیت این است که در انبوه اطلاعات شبکههای اجتماعی، شما فقط چند ثانیه فرصت دارید تا توجه مخاطب را به خود جلب کنید. پس هر چقدر سادهتر پیام خود را برسانید، زودتر توسط مخاطب فهمیده و احتمالا انتخاب میشوید. جملات پیچیده، مبهم و سنگین پل ارتباطی شما با مخاطب را ویران میکند. بنابراین سعی کنید ساده و خودمانی بنویسید، شفاف باشید و قید جملات طولانی و صفات پیچیده را بزنید.
3. حداقل 2 بار ویرایش کنید
اکثر قریب به اتفاق تولیدکنندگان محتوا و کپی رایترها با مفهوم اشتیاق برای انتشار آشنا هستند. کاملا درک میکنم که زمان زیادی را برای نوشتن متن تبلیغ صرف کردهاید و دوست دارید همان لحظه دکمهی انتشار را بزنید، اما اگر دوست دارید نتیجهی بهتری بگیرید، چند باری متنتان را مرور کنید. فوت کوزهگری این ترفند کمک گرفتن از همکار یا دوستیست که در این زمینه تخصص دارد یا اینکه فقط مخاطبی مانند سایر مخاطبان شماست. این روش هم مزیت خوانده شدن توسط یک شخص بیطرف را دارد و هم موجب دیده شدن متن تبلیغتان از زاویهای جدید خواهد شد. بنابراین فرصت کوچک اما مغتنمی برای آزمون متن تبلیغتان خواهید داشت.
امیدوارم این روش شما را به ورطهی وسواس نکشاند، اما در نظر داشته باشید که برای خوب از آب درآمدن یک متن تبلیغی باید صبوری به خرج دهید.
4. اصطلاحات تخصصی ممنوع!
هرقدر هم حوزهی کاریتان تخصصی باشد، شبکههای اجتماعی جای به کار بردن این اصطلاحات نیست. مخاطب این شبکهها، دنبال سرگرمی هستند، نه پیچیدگی و تخصص. بنابراین این هنر شماست که بتوانید تخصص خود را در قالب واژگان ساده توضیح دهید و مخاطب را شیرفهم کنید.
5. برای مخاطبان خودتان بنویسید
بازار هدف هر کسبوکار با دیگری متفاوت است، بنابراین لحن شما باید به گونهای باشد که بتوانید پیام درست را به مخاطب درست برسانید. اگر کسبوکاری در زمینهی ارز دیجیتال باشید، لحن شما با کسبوکاری که در حوزهی شیرینی خانگی فعالیت میکند زمین تا آسمان متفاوت خواهد بود.
- نکتهی اینستاگرامی: همین فرمان را برای انتخاب صفحهی هدفتان برای انجام تبلیغ هم باید در نظر بگیرید. مخاطب یک پیج مرتبط با سفر چرا باید به تبلیغ یک کلینیک زیبایی واکنش نشان دهد؟ بنابراین همیشه همه چیز را نمیشود گردن متن تبلیغ انداخت!
دیدگاهتان را بنویسید